DOLAR 39,9052 EURO 46,9246 STERLİN 54,8720 GRAM ALTIN 4.228,45 BIST 100 9.404,89 BITCOIN $107.566
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Osimhen, sağlık kontrolüne gitmiyor: Kadro dışı kalabilir!

Galatasaray ile Napoli arasındaki görüşmeler yeniden başladı. Transferin uzamasından dolayı tepki gösteren Osimhen, sarı kırmızılıların dediğini yaptı.

Giriş: 14.07.2025 23:59 | Güncelleme: 15.07.2025 00:02
Paylaş
Osimhen, sağlık kontrolüne gitmiyor: Kadro dışı kalabilir!
Victor Osimhen için ilk tur görüşmelerinde anlaşamayan Galatasaray ve Napoli yeniden masaya oturdu.

Sarı-kırmızılı heyet, bankaların kapalı olduğu hafta sonunda çalışmalarını sürdürdü ve yüzde 100 garantili, geliştirilmiş bir teklif hazırladı.

Kendisini isteyen diğer takım Al Hilal'le bir başka görüşme yapmak istemediğini Napoli'ye aktaran Osimhen ise Türkiye'ye uçmak istiyor.

BAŞKANA YANIT VERDİ

İtalyan basınında yer alan habere göre; Osimhen, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in "Galatasaray olmazsa Al Hilal'e gitmek ister misin?" sorusuna "Hayır, teşekkürler. Türkiye'ye gitmek istiyorum. Bu işi halledin ve hemen bitirin." yanıtını verdi.

Galatasaray'ın yetkilendirdiği Sportif A. Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu ve menajer George Gardi, Osimhen transferi için Napoli'yle yeniden görüşmelere başladı.

ANLAŞMA OLMAZSA KADRO DIŞI KALACAK

Napoli yerel medyasına göre; Osimhen, Napoli'nin bugünkü sağlık kontrollerinde yer almayacak.

Nijeryalı futbolcu, Galatasaray'a transferi gerçekleşmezse takımdan ayrı çalışacak.

Sarı kırmızılılar, Osimhen'in Napoli kampına katılmamasını istiyordu.

BANKA TEMİNATI SUNULDU

Galatasaray, Osimhen'in transferi için gereken banka teminatlarını Napoli'ye sundu.

Napoli, şu anda teklifi inceliyor ve önümüzdeki saatlerde yanıt verecek.

SON TEKLİF

Sarı-kırmızılılar, Napoli'ye son olarak 40 milyon eurosu peşin, 35 milyon euroluk kısmı ise iki taksitle olmak üzere toplam 75 milyon euro teklif etmişti.

Nijeryalı yıldız, Galatasaray heyetinin İstanbul'a döndüğü süreçte bir kez daha sözleşme teklifi götüren Suudi Arabistan kulübü El Hilal'i ise 8. kez reddetmişti.

NAPOLİ'YE MİSİLLEME

İtalyan basınında yer alan iddiaya göre; sarı-kırmızılılar, Osimhen için yine olumsuz cevap alması durumunda listesine yeni aldığı Udinese'nin santraforu Lorenzo Lucca'ya yönelecek.

Napoli'nin de futbolcunun peşinde olması İtalyan ekibine bir misilleme olarak gösterildi.

Yorumlar

Haber Arama